Trabzonspor’da hedef 100 günlük hasreti sonlandırmak

Trabzonspor, Süper Lig’in 18. haftasında bugün Corendon Alanyaspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Hafta arası Bitexen Giresunspor’u 3-0 yenerek rahat bir nefes alan bordo-mavili takım, Alanya’dan 3 puanla dönerek zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibi deplasmanda oynadığı son 3 maçı kazanamadı. Corendon Alanyaspor ise kendi sahasında oynadığı son 6 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.

Şampiyonluk yarışında yeni bir puan kaybı istemeyen Trabzonspor, Alanyaspor’u yenerek deplasmandaki 100 günlük 3 puan hasretini noktalamaya çalışacak. Bordo-mavili takım rakip sahada son olarak 1 Ekim’de Yukatel Kayserispor’u 2-1 yenmişti. Beşiktaş ve Ankaragücü’ne konuk olduğu maçlardan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, Karagümrük’e ise 4-1 mağlup oldu.

Trabzonspor dün yaptığı taktik çalışmayla hazırlıklarını tamamlarken, Alanya’ya giderek kampa girdi. Bordo-mavili takımda cezası biten Marc Bartra bugün takımdaki yerini alabilecek. Sarı kart cezalısı Maxi Gomez’in yokluğunda ise Umut Bozok’un ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir