Kerem Aktürkoğlu’ndan kaptanlık müjdesi!

Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu önemli açıklamalarda bulundu

“MUSLERA VE GOMIS’EN SONRA GÖVRE SENİN”
“Kaptanlık konuşmasını Okan Hoca ve Erden Ağabey ile yaptık. Böyle bir şey düşünmüşler. Kaptanlık rolü verilmeden önce de Türkler ve yabancılar arasında köprü olma işini yapmaya çalışıyordum. Hocamızla, Erden Ağabey ile bunu konuştuk. ‘Nando ve Bafe’den sonra bu görev senin’ dediler. Ben de teşekkür ettim. Bu zamana kadar böyle bir sorumluluk almak istedim, verildi verilmedi, bazen yaptım bazen yapamadım. Genellikle sorumlulukların altından kalktım”

“Benden önce Selçuk, Arda, Burak, Ömer ağabeyler kaptanlık görevini yaptı. Onlardan ne öğrenip gördüysem ben de aynı şekilde takım arkadaşlarıma göstereceğim.”

“ELEŞTİRİLERE CEVAP VERME GÖREVİM YOK”
Eleştirilere cevap vermek gibi bir görevim yok. Sahada işimi yapmakla görevliyim. Sadece, benim tarzımda futbolcular oynadığında skora da katkı sağlamasını istiyorlar. Ben takım için hareket ederim. Gerekirse 90 dakika savunma yaparım, 90 dakika koşarım. Ben sadece futbolumu düşünüyorum. Her futbolcu Avrupa’ya gitmek ister. Ülkesini temsil etmek ister. Ben de bunu istiyorum ama önceliğim Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak. Ben eleştirileri, daha iyi olmak için önüme hedef olarak koyuyorum.

Geçen yıl kötü bir kadromuz yoktu ama geniş bir kadromuz da yoktu. Avrupa ve kupada erken elendik. Bu sezon hem geniş kadroya hem de tecrübeli ve yıldız oyunculara sahibiz. Şampiyonluk yarışını kaldırabilecek ve genç, başarıya aç oyunculara da sahibiz.

TRANSFER CEVABI
Transfer haberlerini yapan sizlersiniz, en başından beri bunları düşünmediğimi ve futbolumu düşündüğümü söyledim. Her futbolcu Avrupa’da kendisini ve ülkesini temsil etmek ister. Ben de istiyorum ama benim tek amacım var, Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir