Tayyip Talha Sanuç’un başarısının sırrı belli oldu

Beşiktaş’ın transfer döneminin son saatlerinde 1.5 milyon euro bonservis karşılığında Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Tayyip Talha Sanuç, Fenerbahçe derbisinin ardından Giresunspor deplasmanında da tam not aldı.

Röveşata golüyle Kartal’ı Giresun’da galibiyete uçuran 22 yaşındaki stoper hem hücum hem de savunma performansıyla büyük alkış topladı. Beşiktaş, Tayyip’in 90 dakika sahada kaldığı son 2 maçı gol yemeden bitirdi. Genç oyuncu performansıyla savunmada yaşanan sağ stoper sıkıntısını bitirdi.

Karabükspor altyapısından yetişen 2018’de Adana Demirspor’a transfer olan Tayyip Talha’nın sürekli ekstra çalışmalar yaptığı belirlendi. Başarılı futbolcunun hem savunma hem de hücum anlamında kendisini geliştirmek için büyük çaba harcadığı ve bunun karşılığını da aldığı kaydedildi.
Beşiktaş’ta ilk golünü Giresun’a atan Tayyip, Adana Demirspor formasıyla 5. hafta Hatayspor ağlarını da havalandırmıştı. Genç oyuncu, 4 sezon top koşturduğu Adana Demir’de 96 maçta 8 gole imza atarak hücumda da önemli bir koz olduğunu gözler önüne sermişti.

Saiss ve Emrecan, Trabzon’a karşı yok

Giresun deplasmanında sakatlanan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın dün MR’ı çekildi. Yapılan açıklamada, “Sol uyluk üst adalesinde ağrı hisseden Saiss’in vastus lateralis adalesinde gerilme ve ödem, aynı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Emrecan’ın biseps femoris adelesinde gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı. Saiss ve Emrecan’ın pazar günü Trabzonspor’la oynanacak maçta forma giyemeyecekleri aktarıldı. Saiss’in yokluğunda Welinton veya Necip’in ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir