Galatasaray’da Dubois’den sevindiren haber!

Sarı – Kırmızılılar transfer sezonunda kadrosuna kattığı Fransız futbolcunun yaşadığı sakatlık sonrası yeni gelişme yaşandı. 27 yaşındaki sağ bek’den Galatasaray camiasına sevindiren haber geldi.

GOL KISIRLIĞI

Geçen yıl 13. olarak tamamladığı sezonda 38 maçta 51 kez gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sezon ise geride kalan 4 maçta sadece 2 kez ağları sarsabildi. G.Saray, Giresunspor ve Trabzonspor maçlarında gol sevinci yaşayamadı. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında ise Gomis son anlarda sahneye çıkarak takımın skor üreten tek ismi oldu.

TORREIRA GELİŞMESİ

Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Lucas Torreira ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 26 yaşındaki oyuncunun, son durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Uruguaylı futbolcunun bu hafta oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında sahada olabileceği belirtildi.
Torreira, şimdiye kadar 3 maçta 193 dakika süre almıştı.

DUBOİS OKAN BURUK’DAN ŞANS BEKLİYOR

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Aslan, transfer döneminin başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’dan kadrosuna kattığı Fransız sağ bek Léo Dubois adalesindeki problem nedeniyle bu sezon henüz süre alamamıştı.
Yoğun bir tedavi uygulanan 27 yaşındaki sağ bekin, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu haber hem Galatasaray kurmaylarını hemde taraftarı sevindirdi. Sakatlığı geçen 27 yaşındaki Fransız futbolcu Dubois, antrenmanlara başladı ve bu hafta oynanacak Gaziantep FK mücadelesinde Tecrübeli teknik direktör Okan Buruk’un şans vermesi halinde ikinci yarıda sahne alması bekleniyor.

3 ASİST

Yaz transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon’dan transfer edilen Leo Dubois, geçen sezon çıktığı 28 resmi maçta 3 asistlik performans gösterdi. Fransız oyuncunun bonservis bedeli 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir