85 milyon omuz omuza

Deprem felaketleri sonrası; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya’nın ana paydaşlığında; A Spor, beIN Sports, D Smart Sports, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV8,5’un ortak yayın yapacağı “Omuz Omuza” kampanyasının startı 1 Mart’ta verilecek. Bu anlamlı etkinlik 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dayanışma ve yardımlaşma kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederken, şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın felaketi süresince gördük ki spor; dayanışmanın önemli sembollerinden biri. Bizi tüm dünyada temsil etmiş futbol dünyamızın bu zor günlerde bir araya geliyor olması anlamlı. Bir tarafında rekabet olan futbolun, ihtiyaç duyulduğu zaman camia fark etmeden tek amaç uğrunda ele ele veriyor olması milletimizin asil duruşunun bir ispatı. Bizim sevincimiz de, acımız da bir.”

TFF’den yapılan açıklamada ise “1 Mart’ta takımlarımızın bütün renklerini kırmızı-beyaz altında buluşturuyor ve futbolun iyileştirici gücüyle büyük bir sinerji yaratmayı umuyoruz. Biz 85 milyonluk bir aileyiz. Acımız da gözyaşımız da bir. Futbol sadece futbol değil, yardımlaşmak ve omuz omuza vermek demek. İşte bu yüzden; her bir ferdimizi iyiliğe davet ediyoruz. Uzun soluklu kampanyada elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanması için verilecek” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir