30 gün denemeden karar vermeyin! Gözaltı morlukları dert olmaktan çıkacak

Gözlerinizin altında koyu halkalar olması genellikle ailelerde görülür. Çalışmalar, ailede koyu halka geçmişi olmasının sizin de bunları yaşama olasılığınızı artırdığını ve bunun en önemli risk faktörü olabileceğini göstermiştir.

Yaşlandıkça cildimiz incelir, elastikiyetini ve hacmini kaybeder. Göz altındaki hassas bölgedeki bu cilt değişiklikleri kan damarlarının daha belirgin hale gelmesine neden olabilir; bu da daha koyu bir görünüme yol açar.

Bazı insanlar için güneşe maruz kalmak, vücutlarının cilde rengini veren pigment olan melanini daha fazla üretmesine neden olabilir.

Güneş hasarı ayrıca cildi zayıflatır ve koyu halkaların ortaya çıkması için mükemmel bir fırsattır.

A vitamini türevi olan retinol göz kremi, kolajen büyümesini desteklemeye ve cilt pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olabilir. Bunun sonucunda göz altı cildi pürüzsüzleşir ve renk bozulmaları azalır.

C vitamininin kolajen üretimini desteklediği ve ayrıca koyu halkalardan kaynaklanan koyulukları veya gölgeleri gizlemeye yardımcı olarak cildi aydınlatmaya yardımcı olabileceği bilinmektedir.

Göz kremlerinin göz altı morlukları için anında bir çözüm olmadığını unutmayın.

En iyi sonuçlar için uzmanlar, cildinizi tahriş etmediği sürece ürünleri en az 30 gün boyunca denemenizi ve sizin için işe yarayıp yaramadığını anlamanızı öneriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir