14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak

Havalimanından miting alanına kadar 130 bin kişinin bulunduğunu ve Erzurum’un rekor kırdığını söyleyen Erdoğan, şu mesajları verdi:

YIKILMAZ KALE: 21 yıldır yoldaşım olan, yol arkadaşım olan Erzurum’a teşekkür ediyorum. Milli iradenin yıkılmaz kalesi Erzurum’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Şehre geldiğimiz andan itibaren bizi aşkla bağrına basan Erzurumlu kardeşlerimin her birine şükranlarımı sunuyorum. Biz, Erzurum’u severiz hem de çok severiz. Biliriz ki Erzurumlu da bizi sever. 2002’den beri aramıza kimseyi sokmadık. Saflarımızı sık tuttuk, sağlam tuttuk. Büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde sırt sırta verdik. İnşallah şimdi de Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa edeceğiz. Allah’ın izniyle 14 Mayıs günü sandıktan bir kez daha zaferle çıkacağız.

MİLYONLAR SEVİNECEK: 14 Mayıs’ta siyaset mühendisleri dışında kimse başarısız olmayacak. Milleti tehdit eden yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak. Kutlu yürüyüşümüze engel çıkarmak isteyenler dışında, kimse kendini kaybetmiş hissetmeyecek. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta 81 vilayetiyle tüm Türkiye kazanacak. Genciyle, yaşlısıyla, kadını, erkeğiyle Allah’ın izniyle 85 milyonun tamamı kazanacak. Türkler kadar, Kürtler de kazanacak. Sünniler kadar, Aleviler de kazanacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı kadar CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi’ne ve diğer yavrucuklara gönül vermiş vatandaşlarımız da kazanacak. Sadece Türkiye ve 85 milyon Türk milleti sevinmeyecek. Gece yarısı bizim için ellerini semaya açan milyonlar sevinecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir